1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1229031

Sv: Förlängning av kontrakt - långsiktighet och kontinuitet
Pätr: Känns som ett ilandsproblem, både Corso och Piros skulle med fördel spela på en ytterkant, så det ena utesluter inte det andra.
Corso, Lander och Gabbe som centrar med en ny ung utvecklingsbar 4:ecenter.
Piros på en kant tillsammans med Pääjärvi (om vi lyckas hålla honom kvar) blir alldeles utmärkt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Förlängning av kontrakt - långsiktighet och kontinuitet
Kevin O Shea: Jag tror inte att Pääjärvi blir kvar, men blir han det så föreslår jag en konstelation med Corso - Lander - Pääjärvi. Om nu Pääjärvi försvinner så vore Jonas Andersson en spelare att placera på den positionen.

I en tidig tidningsartikel så talade Linkan om kontinutet, men jag är mer en förespråkare för en utrensning på forwardsidan. Inget ont om Pärssinen, men jag tror att det vore tid att bryta med honom då han kostar en hel del. Hynning är jag också lite tveksam till. I och för sig producerar han ganska bra, men har en förmåga att utstråla annat än energi.

Sonnenberg verkar vara inne på att lägga av, vilket jag tycker är synd, men om han vill det så är det inget att diskutera utan istället tacka honom för den här tiden. Starkov och Samuelsson har en utvecklingspotential, som emellertid tycks ha frusit inne och jag tror inte på en fortsättning. Meunier blir antagligen inte heller kvar.
Kommentera

Sv: Förlängning av kontrakt - långsiktighet och kontinuitet

Kevin O Shea:

Angående ung utvecklingsbar center, någon som har koll på Tony Lagerström i Mora? Han var enligt media aktuell inför den här säsongen, men var uppbunden på kontrakt med MIK.

Född -88 och med 25 poäng (10+15) på 35 matcher, vilket ger en fjärdeplats i Moras interna.

Kommentera