1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1234587

Sv: Silly Season 09/10
Ska styrelsen gå i pension eller vad f-n är man så handlingsförlamad för, satsa pengar!, hamnar resultatet på minus får vi väl ta det efter säsongen.
Finns (fanns) inget viktigare läge än nu att förstärka truppen och inget händer -
Hade jag tillhört någon av storsponsorerna så hade jag krävt att klubben lägger korten på bordet idag och sedan krävt deras avgång!
Och då menar jag TJ och Linkan framför allt men även de som sitter i styrelsen.

Nu är det för sent så varför ska man bli upprörd....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
haggen: Linkan vill köra ner timrå i allsvenskan...och sen satsa på sundsvall hocky..där finns publiken ..lättare för folk att ta sig till matcherna..en ny arena byggs..och vips så är timrå en farmarklubb till Sursvall hocky..och där står vi med långa kranar och undrar..va fan hände egentligen??
NÄÄ---FY FAN....DAX FÖR OSS SUPP ATT KRÄVA HANS AVGÅNG..OCH FLER I STYRELSEN...jävla idioter som tar in Linkan som sportis...vem bestämde det..vem sög av vem...så less
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Att man inte värvar anser jag vara helt urbota korkat. Timrå IK har gett handlingsförlamningen ett ansikte.

Vi har 3 backar borta 2 har inte spelat på 2 månader eller mer, Karlsson borta minst 5 veckor till.
En skada till på en back o katastrofen är ett faktum o dessutom när dessa väl är tillbaka som tex Styf o Sonntag hur bra matchform kommer dom att vara i när allt ska avgöras?
Har vi råd med detta?
Tydligen i TJ:s ögon.

Varför man inte värvar är för att man inte har hittat den "rätta" spelaren som kan tillföra nåt! Läs: Man har inte fått den klassback man vill ha till reapris alt. budgetpris! Det är den krassa sanningen, man vill inte betala för kvalité helt enkelt.

O om man köper dålig kvalité så vet man att man köper grisen i säcken.
2 av 10 ggr kan det slå väl ut o varan håller men 8 av 10 ggr så måste man reklamera eftersom varan inte höll o som man chansade billigt på!
Kommentera