1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1240919

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-02-27

Pär: Jag tycker ändå att ryktena kring vem som tränar laget nästa säsong visar på att föreningen inte är nöjd med tränarens insats sett till materialet. Att Caslava drar är inget konstigt. En klasspelare när han kom hit, visst. Men i ett lag där problemen avlöser varandra har han visat sig vara en världsspelare, ungefär som Hahl, Pyörälä och i viss mån Lehtonen. Att han charmat andra hockeylag med sitt klockrena spel är inget konstigt.

Att Lindbäck tvivlar är mer konstigt. Han säger att han vill spela i ett lag där han utvecklas mest. Då finns i så fall bara Timrå IK eller Brynäs IF. Att fundera på att gå till Färjestad tycker jag är en rejäl chansning. Han har chansen att vinna SM-guld, jag vet. Men samtidigt om det går lite sämre finns risken att hamna ute i kylan. Jag hoppas att en ung grabb med framtiden framför sig har andra värderingar än att redan nu börja tänka på pengar. Lindbäck kommer garanterat att ha flera kontrakt att välja bland, en del kontrakt värda mer än andra. Men när pengar är en viktig del i helheten är det lätt att bli fartblind.

Att Lindbäck skall ha kritik efter gårdagens match råder det knappast någon tvekan om. Han ska ta två, kanske tre mål som släpptes in i går. Men samtidigt måste han också få ha en dålig dag, som den igår. Olyckligt att det hände i går dock, men ändå. Han har varit en av de bästa spelarna i Timrå IK. En spelare som stått upp hela säsongen och visat sig ha ett bra psyke.

Jag hyser ändå en viss respekt för Linkan, han har inte gjort bort sig. Då tycker jag hellre att de spelare vår tränare haft att förfoga över, inte lyckats så väl som åtminstone jag förvänatde mig. Där riktar jag min kritik.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-02-27
250kg kärlek: Superinlägg! Håller med i allt.
Blir oerhört viktigt att behålla Lindbäck!
Linkan kan absolut sitta kvar tycker jag.
Däremot ska Challe bort!
Skulle inte förvåna mig om Caslava hamnar i KHL.
Kommentera