1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1240943

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-02-27

Laken: Linkan har mer att bevisa men har inte gjort bort sig. Den enda spelare som fallit ur ramen har Tomas Johansson velat ha hit. I sann demokratisk anda accepterade Lindqvist Johanssons val, även om det inte var en spelare som Linkan riktat blickarna mot.

I övrigt har Linkan tagit hit ett antal spelare som inte på något sätt gjort bort sig. Med rätt förutsättningar hade säkert dessa spelare varit ännu mer framträdande. Problemet sitter inte hos Linkan, enbart. Problemet sitter mer i helheten. Om Linkan bestämmer sig för en ny tränare, och denna tränare blir Perra Johansson, ja då tycker jag att han gjort ett mycket bra arbete. Lägg därtill att Sebbe Erixon (han som gett mest valuta för lönekuvertet) skrivit nytt, lånt kontrakt, och att Anton med 99% säkerhet kommer att vara kvar, så är det ett bra arbete Linkan gjort.

Det är liksom oerhört jävla värdelöst dravel att skrika ut sin vrede över hur jävla värdelös vår sportchef är. De som gör det kan nämna två saker som inte hade kunnat hända med en annan, mer erfaren sportchef.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2010-02-27

250kg kärlek: Du skriver väldigt konstiga saker många gånger. Jag brukar ignorera men nu skriver du följande:

"Linkan har mer att bevisa men har inte gjort bort sig. Den enda spelare som fallit ur ramen har Tomas Johansson velat ha hit. I sann demokratisk anda accepterade Lindqvist Johanssons val, även om det inte var en spelare som Linkan riktat blickarna mot."

Några frågor:

1: Har verkligen bara EN enda spelar fallit ur ramen?

2: Vem är den ENDA spelaren? Den tydligaste borde vara Niklas Anger, men han värvades på Challes kontakter och empiri.

3: Demokratisk anda?

Kommentera