1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1244357

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2010-03-09
Det här var ju en aldelens formidabelt grym seger! Satte definitivt hela slutspelssnacket i ett helt nytt läge.

Först och främst: Vilken jävla pissmatch vi gör. Satt med två kompisar på besök och skämdes i TV soffan. Cement i rillerna och bly i benen. Bedrövliga i 40 minuter. Nu var det inte bara backarna, utan också centern som släppte egen blå och backade in i suspensoaren på Lindbäck. Måtte, måtte måtte nu bara inte någon galen människa på kansliet få för sig att vi har ett lag som håller... Hujeda mig. Detta lag är inte ett slutspelslag - Det har 53 omgångar visat. En av de brunaste upplagorna sedan vi gick upp.

Men skit i det nu.

Vi vann och vi kämpade på. Och vi har lite medflyt. Det är väl unt.

Jag tycker att sludelen ser intressant ut. Vi kan ta Djurgården i nästa. På hemma is är det normalt sett kanske 65-35 till oss. Just nu i år kanske 55-45. Den kan vi ta. MoDo kan definitivt tappa pinnar mot SSK eller Ouäögle. Inte alls otroligt faktiskt. Dels bajsar de på sig och dels är inte dessa lag kassa om de får för sig att vilja avsluta snyggt eller spelar ut.
Om detta händer spelar det ingen roll hur det går för Fuleå. Då blir det en avgörande match mellan Fuleå och Timrå.

Kan vi vinna en sådan. Tja, varför inte. Det är kanske inte vi som ligger i pool position, men vi ligger fan i mig i slagläge. MoDo har matcher där de skall vinna genom att ställa in en skridsko, men de vet att det är fördel Fuleå, och med ett vilt kämpande TIK i en sista match...så måste de absolut, absolut hålla sin framstjärt ren från poängtapp.

Slutsats - Nita Djurgården och vi har ett slagläge med allt att vinna. MoDo tappar poäng, jag är heeeelt säker.



Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2010-03-09
lincoln:

Mmmm, "pool position". Sippandes på en paraplydrink då, eller...? ;)

Redigerad kommentar

Kommentera