1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1246449

Sv: Slutspel!!!
T T:

Jag minns inte ens vem som intervjuade. I nuläget är man bara så överlycklig att Timrå lyckades fixa denna på förhand så omöjliga vinst. Starkt av Kickan att till slut svara, måste jag säga. Hon må vara grym och elak, men i det här fallet stod hon upp bra mot en jublande glad TIK-are = jag... :)

Challe är bara så jävla bra! Nallen = DJ Hemp älskar honom! Man vill bara se honom vinna SM-guld med Timrå IK! Come on Challe, forza...!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel!!!
DJ Hemp: Så slapp vi ångestmedicinera och älta tappade poäng i slutsekunderna utan överlåter det till ett annat lag norröver. Fast där handlar det kanske än mer om hundradelar....

Vidare småmyser jag just nu åt Abbots kommentar inför säsongen om klubbytet, att de ville till Luleå för att ha chans att vinna ngt. Minns exakt samma kommentar av en viss Fagemoney för ett antal år sedan och klubbyte Timrå-Luleå. Jag skrattade då och jag skrattar nu....:-D
Kommentera

Sv: Slutspel!!!

Lottningskänsla och sen sängen: Jag hoppas nästan på HV. Det är ett mycket bättre lag men det berömda tredje gången gillt kanske håller för en gångs skull. DIF är jag livrädd för, de är i ett grymt stim i år. Skellefteå kan vi absolut slå och LHC är sin egen värsta fiende, det kan säkert Challe spela på.

HV kommer absolut ta oss. Nog för att VF är darrigare längst bak i laget men med den uppställningen på papperet - och dessutom hygglig form, samt det faktum att ingen kan ifrågasätta att ettan tar åttan - de tar oss.

Kommentera