1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1246963

Sv: Slutspelsbiljetter
Hahl Bundy: Om inte kansliet gjort en jätteblunder och pga att man tagit ut misslyckandet i förskott inaktiverat samtliga kort ska väl ett säsongskort i plast aldrig inaktiveras. Läser man den stora svarta infoblaffan på timraik.se så tolkar jag den att det endast är de som har lösa biljetter samt grundseriekortet som måste förnya.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsbiljetter
Frella: Jag har pratat med kansliet och jag måste dit med mitt säsongskort som är köpt att även gälla för slutspelsmatcherna. Hade jag inte sätt den svarta blaffan eller sett dagens annons i ST så hade jag aldrig tänkt på att måsta åka till kansliet. Tyvärr lär det ju vara folk som har kommer att missa detta ändå.

Jag tycker detta verkar vara ett öerhört klumpigt system. En kollega till mig var in på kanslit och uppgraderade sitt kort igår och tydligen så läggs det rent datamässigt upp ett nytt giltighetsdatum som kanslisten uttryckte det. Det borde ju vara ett batchprogram som uppdater giltighetsdatumet på kunden istället för att man ska måsta åka dit. Det måste ju i registret finnas något som säger vilken typ av kort kunden köpt och då torde det vara simpelt att pilla dit ett nytt giltighetsdatum ju...

FORZA TIK.........alltid, alltid...........
Kommentera

Sv: Slutspelsbiljetter

Frella: Dom är ju sisådär på PR och kommunikation, våran älskade förening. Det kan man inte ta ifrån dom.

Jag tror, precis som diskuterats innan, att det inte är någon fara alls för säsongskortsinnehavarna. Hur fungerar dessa plastkort överhuvudtaget? Det sitter alltså ett chip i dom? Som ett busskort?

Redigerad kommentar

Kommentera