1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580913 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1246972

Sv: Slutspelsbiljetter
Frella: Jag har pratat med kansliet och jag måste dit med mitt säsongskort som är köpt att även gälla för slutspelsmatcherna. Hade jag inte sätt den svarta blaffan eller sett dagens annons i ST så hade jag aldrig tänkt på att måsta åka till kansliet. Tyvärr lär det ju vara folk som har kommer att missa detta ändå.

Jag tycker detta verkar vara ett öerhört klumpigt system. En kollega till mig var in på kanslit och uppgraderade sitt kort igår och tydligen så läggs det rent datamässigt upp ett nytt giltighetsdatum som kanslisten uttryckte det. Det borde ju vara ett batchprogram som uppdater giltighetsdatumet på kunden istället för att man ska måsta åka dit. Det måste ju i registret finnas något som säger vilken typ av kort kunden köpt och då torde det vara simpelt att pilla dit ett nytt giltighetsdatum ju...

FORZA TIK.........alltid, alltid...........
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsbiljetter
Friman SR: Jaha så Utsocknesbor som tex Härnösand, Ånge, Älandsbro, Njurunda, Hudiksvall mm med säsongskort som dom betalt för att även se Slutspel, MÅSTE senast 16.30 sätta sig i bilen för att Dundra in till Eon för att "Aktivera" ett kort som ska vara "Aktiverat" från början?????

Jo det lär ju bli lätt för alla som jobbar o Kostsamt dessutom!
Idiotiskt tilltag från Timrå IK i såna fall.

Varför säger då kansliet att kompisen i Härnösand inte behöver komma dit?

Kan nån SVARA på detta!!!!!!!
Kommentera

Sv: Slutspelsbiljetter

Friman SR: Detta låter ju oerhört märkligt. Jag tycker att folk borde trotsa detta, bara för att.

Är det här plastkortssystemet helt färskt för i år?

Kommentera