1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1246982

Sv: Slutspelsbiljetter
Knylan: Plastkorten infördes ifjol vill jag minnas. Var inga sånna här diskussioner då. Ett säsongskort borde väl vara akriverat fram tom ev sista sjunde avgörande redan från början. Dom lär ju inte kunna hindra någon som har betalat ett säsongskort inträde till arenan iofs...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsbiljetter
Knylan: Det är nästan så att man måste åka upp lagom till kassorna öppnar. Känslan är att det kommer att bli ett lagomt mysigt kaos när folk som inte fått ta del av den makalöst utarbetade infon ska lösa in sig.
Kommentera

Sv: Slutspelsbiljetter

Frella: Exakt, dom som bör engagera sig kring detta har nog vetat om det från början, det vill säga dom som bara pröjsat för grundserien, har företagsbiljetter eller såna som av någon rimlig anledning skulle kunna stöta på problem.

Så länge man har betalat för slutspelet så ligger ju hela ansvaret hos TIK utan att folk ska behöva sätta sig och åka till arenan under arbetstid.

Kommentera

Sv: Slutspelsbiljetter
Frella: Har sittplats, grundserien. Var under söndagen ut till Eon o förnyade så att jag kan se slutspelet. Fick betala 500. Resten kommer på faktura. Kortet gäller alla resterande matcher som Timrå gör denna säsong. Enkelt.
Kommentera