1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580617 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1252709

Sv: Kvartsfinal 2010
Tycho: Icke! Här har de tagit petutvisningar för tacklingar mot sargen hela året. Och här vet Thörnberg exakt vad han gör och alla ser det men de skiter i det. Och alla jävla "keep-your-head-up"-idioter kan hålla käften och dra tillbaka till hfboards och snacka med trailertrashet från Kanada. Man ska inte behöva ha ögon i nacken för att slippa få huvudet inkört i sargen av en feg idiot.

Om de ska ta den där typen av utvisningar hela säsongen och sedan släppa när det blir riktigt vidriga såna så är det inget annat än uselt. Och det drabbade Timrå, såväl genom utebliven utvisning som att en av de bästa spelarna försvann. Och kanske honom själv mycket värre, hemska tanke.

Dessutom så är tacklingen på Sonnie inte ren för fem öre. Han böjer sig ner mer och mer ju närmare han kommer och Sonnie i den fart han har kan bara hamna i den där framåtrotationen vad han än skulle vilja. Den är värd avstängning bara den och det har de i alla fall fattat i NHL, även om vår patetiska domarskara tycker att det är lika illa att lägga klubban på någons handske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2010
GRATTIS HV-71 till ert semifinal-avancemang.

Trist att behöva fundera på var man lade badbyxorna nu igen men jag tycker ändå att man har gjort vad man kunnat efter de förutsättningar man getts och således fallit med flaggan i topp.

Tänker på Gabbe som nyss eller snart får vara med om de finaste och mest omvälvande en människa någonsin kan uppleva. Lycka till och hoppas allt gått/går bra.

Tack Challe för denna tid. :-) Tre år med tre slutspel och riktigt spännande matcher mot detta ständiga HV-71.

Sommarlov med allt vad det innebär ger mig blandade känslor och det retar mig att man partiskt nog skall tycka att så många beslut... ...vi lämnar detta.

Har ej scrollat då jag nyss är hemkommen så jag ber om ursäkt ifall jag missat något men jag vill bara avslutningsvis få säga att min främsta prioritet ligger vid att få höra att Sebbe samt Sonny kryar på sig. Det ligger en otäck sorti över deras lämnande av isen haltandes/liggandes och jag fann mig gång på gång tänka att allting trots allt i detta slutspel varit en bonus, låt mig bara få höra att dessa killar mår bra.

Krya på er.

För tidigt att säga och för tidigt att ta emot för många supportrar men dock...

Trevlig sommar på er alla!!!

(tystnar för säsongen)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2010
Raggaren Putte: Jag säger inget om de två situationerna där jag håller med dig. Tacklingen på Sonny ska inte vara mer än 2 minuter, för den var inte SÅ ful. Det som Thörnberg gör på Sebbe är livsfarligt och det borde varit 5 + game.

Men domarna släppte en massa utvisningar som vi skulle haft också så i slutändan var det inget lag som tjänade på det... Även om dessa inte var lika fula.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2010
Idag lider vi tillsammans norrländska vänner! :/
Kommentera