1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583027 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1263156

Sv: Silly Season 10/11
Hahl Bundy: Linkan har nog ett ess i ärmen som vanligt. Vi kommer förmodligen få en trupp lika bra som ifjol, får då tyckte ju Linkan att vi/han värvat bäst i hela ES när dom frågade han i Juletid.

Nej håller med, frustrerande är ordet. Vi hamnar i samma sits i år som ifjol då vi inte fick tummen ur arslet i tid och får ta det som blir över.
Egentligen förstår jag ingenting ang situationen med Sonny. Men det var väl antagligen viktigare att knyta upp Larsson med tanke på konkurrensen.

Sedan är nog Linkan den enda sportchef i världen som börjar med att bygga laget med 4:e femman.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
RTS: Ja, sen säger han att han ska avvakta och se vad NHL släpper. Men komigen, vem från NHL skulle vilja gå till oss..? Vi kom 8a i serien och har inga monstersummor att erbjuda. Så lägga all krut på det som finns på marknaden nu! Så slipper vi stå där med Hallin och Larsson som våra "stjärnor".
Ärligt talat så har jag förtroende för linkan.. Men jag börjar bli riktigt otålig. Inte för att jag tror det finns lite bra spelare där ute. Men jag är rädd för att det inte är allt för många som skulle välja oss. ..
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
RTS: Det som stör mig är att vi väntar o väntar med klassvärvningar. Vi för dialog med hela hockeyvärlden snart, alla är intressanta, men inget som man kan ta på ordentligt.

Jag håller med dig i det här fallet.
Centersidan ser väl bättre ut o man får hoppas Jokela är den klassback vi suktar efter.
Sen blev man väl inte tryggare utav Linkans uttalande nu i veckan om Hallonen heller.
"Det kunde bli vad som helst" tydligen ungefär.

Forwards biten är ett enda stort ?.

Redigerad kommentar

Kommentera