1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581787 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1263907

Timråramsor
Tjena alla tikare, kanske är lite tidigt med detta men kanske bör vi fixa nya ramsor ?? Tycker att alla sånger o ramsor är helt seriöst dåliga !

Det är många som tycker det, kanske bör vi komma på ngt som får lite drag i hallen. säger inte att det är dåligt drag men det kan klar förbättras :D


vore grymt inför kommande säsongen !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timråramsor
TimråAnte: Ja man skäms ju nästan att man hör trumman och typ 10 pers sjunger '' hejja hejja timrå - Timrå ik är dom bästa...'' känns som lite variation skadar inte. Sen så tyker ja att man ska flytta ner trumman lite längre ner. Sen gillar jag inte alla pensionerer som tar upp stora delar av där folk ska stå och skrika... kan inte dom stå i mittendelen av ståplats med dom äldre? Inget dåligt menat men dom står bara där och klappar inte ens händerna.
Kommentera

Sv: Timråramsor
TimråAnte: d kommer bli mer ungt folk på stå iår ! och jag tycker man borde kunna lära sig några ramsor från stockholms lagen, dom har ju riktigt bra !
Kommentera

Sv: Timråramsor
TimråAnte: Jag kan säga direkt att jag är väl den enda aktiva på HS som är med i Läktergruppen, så alla förslag ni kommer på är jätte mer än välkommna. jag har själv en stor vision på nya ramsor men då gäller det att alla som står i klacken verkligen börjar sjunga med också så att det inte bra blir trumman som låter till slut (för trumman kan vi överrösta om alla sjunger med och inte bara klappar)
Kommentera

Sv: Timråramsor
TimråAnte: håller med som fan ! ramsorna som är nu håller inte, så jävla uttjatade och tråkiga.
Kommentera