1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582713 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1264026

Sv: Timråramsor
TimråAnte: Ja man skäms ju nästan att man hör trumman och typ 10 pers sjunger '' hejja hejja timrå - Timrå ik är dom bästa...'' känns som lite variation skadar inte. Sen så tyker ja att man ska flytta ner trumman lite längre ner. Sen gillar jag inte alla pensionerer som tar upp stora delar av där folk ska stå och skrika... kan inte dom stå i mittendelen av ståplats med dom äldre? Inget dåligt menat men dom står bara där och klappar inte ens händerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timråramsor
mojje991: håller med, max 40 pers sjunger , knappt de , du har helt rätt att dom äldre kan stå i mitten delen. säger samma inget illa menat , men man vill ju förfan få lite drag och en galen klack skadar inte, känns lite bondigt när 80 % är gammla som inte gör ngt, sj så har man bara vare på nån enstaka match förra året , max 8 matcher och resten av matcherna ser man på tv hemma ,och när dom filmar klacken står mycket mer en hälften bara o klappar eller ingeting alls, så jävla dåligt. blir årskort med 11 andra polare i år och då ska vi försöka hjälpa till ! eller skaaaa hjälpa till.

förfan alla nu måste vi ta tag i detta , så mycket roligare om de blir drag , kanske hjälper spelarna en aning ochså. peace !
Kommentera

Sv: Timråramsor
mojje991: Jag vet jag börjar bli tjatig nu :P Men som sagt så efterlyses alltid mer folk att sjunga. Ni är alla välkommna upp till trumman (Vi har faktiskt funderat på att flytta den men vi insåg att den står bra där den står) och hälsa och känn gemenskapen, vi bits inte
Kommentera