1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1264018

Sv: Silly Season 10/11
Jensen_12: Anågende center sidan håller jag med dig till 100 procent. Riktigt riktigt bra centrar!
Forwardsidan ser inte lika giftigt ut det håller jag med om. Men om inte linkan lyckas behålla sonnie som dessutom vill vara kvar blir jag riktigt besviken. Även fast jag tror dom löser det. Beror ju helt och hållet på hur mycket sonnie kräver i lönechecken. Men jag hoppas på det bästa. Sen både tror och hoppas jag att vi får in vår ytter. Han som ska göra poäng och dra laget. Pikkarainen hade varit perfekt även om det inte verkar bli han, så finns det andra på marknaden som är minst lika intressanta! Men det ska inte vara en omöjlighet att få in en ny bra ytter plus att lyckas behålla sonnie..
Sedan backsidan tycker jag också ser jäkligt starkt ut. Men sen kanske man inte ska mäta den så mycket med andra lags backuppställningar. Men för att vara våran (Timrås) så ser den riktigt bra ut. Halonen och Jokela ska bli riktigt roliga att följa.
Men sedan målvaktsidan håller jag inte med dig till fullo. Pitkämäki är alldeles för ojämn. Som det ser ut just nu.. Sedan kanske Mika kan hjälpa honom att hitta ett bättre flyt. "Åke" kan bli riktigt bra. Men det är endå inget säkert kort. Så som slutsummering så känns det som om målvaktsidan kan bli både fågel eller fisk. Beror helt på hur mycket Åke har utvecklas och vart Juha står just nu....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Jacksson 71: Varför verkar det inte bli Pikkarainen? Har jag missat något?

Om det inte skulle bli något så vill jag puffa (gud vad löjligt det där ordet låter) för Erkki Rajamäki. Visst, det är inte någon flashig spelare, men ändå en powerforward som skulle kunna producera någonstan mellan tio och kanske femton mål under en säsong.
Kommentera