1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1266017

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
JimmyH:
Vill bara tillägga att när jag menar att Timrå har goda tillväxtmöjligheter så menar jag inte att man därmed ska vänta och se om man sk betala noll eller så mycket att man riskerar att knäcka föreningen. Jag tror att sex miljoner får anses som billigt idag mot för vad det kommer att kosta sedan (om ligan blir av). Så därför, försök hitta pengarna redan idag.

Btw. Det skulle vara intressant med ett nytt uttalande från Timrå sida. För nog tror jag att de hunnit fundera lite till sen Luleå bestämde sig. Timrå vet garanterat något vi inte vet. Funderar gör man nog hur som helst väldigt allvarligt i Övik i alla fall. De har ju precis som Luleå en representant i styrelsen för HUB Europa AB.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?

P J: Vad som har utretts och vad som ska utredas får väl ändå betecknas som oklart.

Likaså vad som ska bestå här under den ligan. Jag har inte läst allt som skrivits men finns det exempelvis något som publicerats som hindrar en tro om utbyten mellan lagen, som att svenska lag från europligan även deltar i det svenska slutspelet t ex?

Min åsikt är hur som helst att den karta som ritades upp efter Luleås årsmöte känns väldigt osannolik att hålla i längden. Det är för många lag och främst för många lag från Norden.

Sedan hur väl den är anpassad efter verkligheten återstår väl att se. På tal om uttalanden så vore det kanske på sin plats att de mer drivna "storlagen" uttrycker sig i frågan också.

Kommentera