1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1267587

Ståplats/klacken
Tjena alla tikare ! har hört av nån/några att det inte kommer vara någon mitten utgång på stå ? stämmer de. Skulle vara bra om det inte var det, blir
mycket större bredd på klacken då. Det räcker med en utgång. Så het hockey är det inte att det tar eld på läktarn ;) .



Och klacken bör vi inte utse någon till en hejjarklacks ledare som står för det mesta upp och gör så att det blir mera drag på klacken. just nu äre massa som bara står och viskar, ungefär som om att dom tagit hem en snygg tjej och ligger rummet tätt intill sina föräldrar och viskar för att inte höras. vissa kanske skämms för att sjunga/ skrika . Men vafan ta en grogg eller en 70:s ja eller vafan som hälst då blire lättare, ( lite skoj där dock ) men ändå inte.



vill gärna få ett svar på det där med utgången vid stå.

Kanske nått stavfel . men vem fan bryr sig ;) kanske en dryg modosupporter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ståplats/klacken
TimråAnte: Hallåj! har tyvär inte hört nått om att nån ingång ska bort Och nu när det finns planer på att bygga en ny arena så tror jag inte de kommer spenderas nå mer slantar på ladan.
De där med ingången borde dom ha fixat förlängesen. De är ju förjävligt, Klacken blir uppdelat i två.

Men de var ett bra förslag, ta bort en ingång så kan dom bygga ut sittplats nån meter så får man bort hörnet där de knappt brukar stå nån. Även när de är fullt hus å trångt nå jävulskt så är de tomt där uppe.

Du får gärna bli klackledare om du känner för de =)
Kommentera