1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1267609

Sv: Ståplats/klacken
TimråAnte: Hallåj! har tyvär inte hört nått om att nån ingång ska bort Och nu när det finns planer på att bygga en ny arena så tror jag inte de kommer spenderas nå mer slantar på ladan.
De där med ingången borde dom ha fixat förlängesen. De är ju förjävligt, Klacken blir uppdelat i två.

Men de var ett bra förslag, ta bort en ingång så kan dom bygga ut sittplats nån meter så får man bort hörnet där de knappt brukar stå nån. Även när de är fullt hus å trångt nå jävulskt så är de tomt där uppe.

Du får gärna bli klackledare om du känner för de =)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ståplats/klacken
JNS: ska fundera lite, jag och 10 polare ska köpa årskort på stå iår och vi vill gärna delta lite grann i läktargruppen , skulle vara skoj att komma med lite fler ideer . vi är 18 år hela högen så lite hjärna har vi iaf :D


Det suger att det är en delning på klacken , det är bara den halvan som är mellan sittplats och första ingången som är aktiv , dom andra står för det mesta och bara klappar händerna, med en utgång/ ingång mindre skulle det bli en hel klack och därmed bättre tryck :)


Men är det så att en nyarena plan påbörjas så är det ingen ide. men jag tror
inte det kommer bli av tyvärr :( man såg ju i tidningen för nån/ några månader sedan den nya arena planen. Men mer har man inte sett eller hört.

:)
Kommentera