1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1274641

Sv: SCA-cupen
Blizzard: Oooupps... Känns som om AB fått hybris. Fem försäsongsmatcher är inget att hänga i granen. Må så vara att vi rent poängmässigt varit bäst. Men det ger ju inte speciellt många extrapoäng när serien startar.

Hoppas också att spelarna inte får hybris och tror att det är klart och färdigt redan innan serien dragit igång. Det har ju varit ett par försäsonger där nått lag gått fram som tåget under försäsongen och sedan, när serien startat, förlorat massvis med matcher inledningsvis. Vice versa har det också varit (Modo, om jag inte minns fel).

Matchen idag var en behaglig match ur timråögon. Tyckte att Timrå ägde och dominerade den från minut 2 i första perioden. Modo skapade inte speciellt mycket alls. Finnfemman kommer att bli kanon, det är jag övertygad om. Röymark imponerar med fin skridskoåkning och Valdix såg inte helt oäven ut. Kan ju i och för sig vara en typisk försäsongsspelare, typ Starkov. Det återstår att se.

Mycket folk och bra stämning. I 3:e perioden sjung klacken något om Challe - vad? Vi hade lite svårt att höra exakt vad som sades där vi satt.

Var det någon mer än jag som observerade Åkerlunds nya tics? Han har ju minskat ner på dom avsevärt från ifjol. Men det han gör i år är fan i mig hysteriskt roligt. Efter avblåsning ställer han sig mot ribban, lägger upp klubban på buren och båda händerna. Därefter kniper han ihop vänsterhanden långsamt ett par gånger och tittar noga på den. Sedan är han nöjd. Han gjorde så efter varje avblåsning. Jag och min sjuåriga systerson skrattade hysteriskt mycket åt det i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA-cupen
Kerstin_k: Du har ett skarpt öga. :)
Jag tänkte skriva om det igår oxå men jag loggade aldrig in.
Efter att han vinkat åt sig själv lite lätt? :) så ställde han sig även hopkurad mitt i målet lyfte båda skridskorna varannan gång, vaggandes lixom, o tittar ner åt båda hållen 2, 3 ggr åt vardera skridskon till, för att ungefär söka centrum på målet, o sen ställa sig redo för tekningen.

Varenda gång likadant :)
Kommentera

Sv: SCA-cupen
Kerstin_k: Jag höll på att få ett bryt pga det där! Var det inte Tarvis som sa att han fått ordning på det där? De kanske är dags att ställa sig bakom mål och granska honom i fortsättningen;-)
Kommentera

Sv: SCA-cupen
Kerstin_k: Jag undrade om han skadade axeln lite idag eller om det också bara var tics..han svängde runt med vänster axle gång på gång vid avblåsningar nån som såg om han fick en axelsmäll ikväll eller om han är okej?
Kommentera

Sv: SCA-cupen
Kerstin_k: Challe Berglund håller på Timrå =)
Kommentera