1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1275228

Sv: SCA-cupen
Henning: Måste säga att Timo ser otroligt het ut när han spelade idag, vilket han ha gjort hela försäsongen. Jag hoppas verkligen att han får vara skadefri iår igenför då kan vi få se stordåd från Pärssinen.
Hirschovits tyckte jag endå gjorde en helt okej insats då hans assist till Timo var riktigt snygg. Men annars, nja. I pp då det är han som ska styra levererade han inte alls. Och i 5 mot 3 ska det ju bara vara mål. Sen när det gäller Pikkarainen är jag inte alls orolig, han kommer producera poäng. Ingen tvekan. Men han kommer också dela ut dom här saftiga tacklingarna och skapa oro hos motståndar laget, som är ovärdeligt i en hockeymatch. Nej, så nog tror jag att det finns mer hockeykundskaper i detta lag.
Sen en sak som det är ganska mycket tjat från dom flestas timrå käftar är ju Sonnenberg. Jag har sagt det igen och säger det igen. Vi behvöer verkligen honom! Kosta vad det vill, vi behöver honom..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA-cupen
Dagens Johnsson:
"Vi hade väl inte det där riktiga draget i benen, men viljan och glöden fanns där. Men sedan borde vi kanske ha gjort något fler mål, som när vi spelade fem mot tre till exempel, sa Johnsson."

Jag undrar hur det ser ut när vi börjar få lite drag i benen?
Kommentera