1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1277280

Sv: Apropå nånting...
Har varit offline ett tag nu ätligen fått gått in och läst allt möjligt om Timrå.

Perra tippar guld till Timrå

Corso kan med stor sannolikhet spela med Timrå i premiären.

Timrå förlorade genrepet med 5-0 när Åke blivit "uttaland" 1:e målvkat.

Ingen 13:e forward har kontrakterats ännu, men Valdix har fått förlängt.

Vad är då mina reaktioner på detta?

Riktigt kul att Timrå äntligen har en tränare som i tidningarna står upp för sitt lag och tror på dem stenhårt. Detta gör mig ännu mera inspirerad och förväntantnsfull, inför premiären.

Att Corso eventuellt ska spela premiären påverkar garanterat inte min känns negativt. Riktigt bra och detta blir verklighet. Ser att någon/några lite längre ner i denna gästbok, börjat föra fram sian tankar kring vart Corso ska stoppas in. För mig är det en självklarhet, han ska spela 4:e kedja med Lindqvist och Valdix. För att sedna paras ihop med den 13:e forwarden och Larsson. det är en femma jag tror och hoppas på för jag har en magkänsla av att Larsson är en nya version av Mats Z. Aasen. Han har mycket att bevisa men innan han har bevisat motsatsen hoppas jag på det utfallet för det skulle bli välidgt bra för Timrå.

Att Timtå förlorade genrepet ska vi inte dra förstora växlar av, men jag tror det bara var bar att Timrå fick en tankeställare inför seriepremiären. NU har vi förlorat en match och Timrå kommer inte att dansa på moln och vara för kaxiga, vi kom ner på jorden igen och det tror jag bara var nyttigt.

Att man förlänger med Valdix beror på tre saker dels att man vill se mer av honom samt att vi har skador och till sist men inte minst måste man fylla truppen tillfälligt tills Sonnenberg kommer, Jag tror att han kommer tills någon motbevisar mig.

Vilket gör att jag återigen vill knyta ann till kedjan med Larson ( nya Mats Z. Aasen) - Corso - 13:e forwarden (Sonneberg).

Om min positiva inställning faller ut som jag hoppas kommer Timrå få 4 grymma kedjor.

Juste måste även komentera Åkerlunds insats i genrepet, har inte sätt något och bara läst lite om detta, men vad jag kan urskilja så fick han ingen bra hjälp Timrå var inte på tårna och Skellefteå var bättre. Åkerlund blev en erfarenhet rikare inför serien som kommer göra honom gått. Man har säkert vuxit som människa efter den matchen. Dock kommer Åke enligt min bedömmning att få svårt att ta första spaden från Pitkämäki, då han kommer spela lika bra i Timrå som när han vann matcher för Mora.

Jag känner mig hur nöjd som helst inför serie starten och det kommer bli riktigt roligt att serien drar igång nu på fredag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: Ja det känns otrolig inspererande och roligt att serien drar igång snart. Men samtidigt, om vi nu inte får Sonnenberg (eller någon annan forward av hans kaliber) så ser det helt plötsligt inte så jäkla bra ut.
Så jag väntar med spänning på hur linkan ska agera om just den här frågan, får vi se en Andreas Valdix eller en Martin Sonnenberg? Jag vet iallafall vad jag helst vill ha.
Kommentera