1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1279633

Sv: Pikkarainens tackling
Olle: Ja du Olle, detta är en soppa utan dess like. Om jag kommer ihåg rätt så var det väl till och med någon här på HS som pratat med "domarnas domare" och frågat denne om det skulle kunna tänkas bli tal om en anmälan. Men denne sa att det inte fanns några sådana planer från hans sida.

Så vi står här med en tackling (juste eller ojuste) som ingen utav fyra domare verkar ha sett alternativt tyckt har varit okej. Deras överhuvud anser inte heller han att det finns någon anledning till anmälan. Men sedan dyker det upp en tävlingschef som i sin tur anser att detta var nog i grövsta laget så visst bör det granskas av en disciplinnämnd. Till på köpet anser någon (tävlingschefen själv eller någon annan?) att det ska vara en så pass stor risk att detta ska leda till avstängning att det är lika bra att Pikkarainen får spelförbud nästkommande match i enlighet med Riksidrottsförbundets stadgar. Till sist ska disciplinnämnden ta beslut om det faktiskt varit en ojuste tackling eller ej och sedan med största sannolikhet utdöma en avstängning... för ingen av oss tror väl på fullaste allvar att de kommer att gå ut och meddela att tacklingen faktiskt är juste i detta läge och medge att Pikkarainen varit avstängd helt i onödan? Jag betvivlar att det finns ett sånt mod inom Disciplinnämnden.

Vad är det man säger... "Ju fler kockar, desto sämre soppa".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pikkarainens tackling
glenninski: Det du beskriver först är kanske spekulationer men jag skulle vilja se bakom kulisserna, om det pågått någon sorts påtryckning från Frölundas håll. Det skulle inte förvåna mig. Men det är å andra sidan bara konspirationstankar från mitt håll.
Kommentera