1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582210 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1281995

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2010-09-25
Timrå Icon:

Det kan du gott göra, för om en från Tokstan påstår att han är Stockholmare så är det nått fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2010-09-25
björn svensson! jävla nice match! hela matchen!

skogs kändes stabil! ojoj!

röymark! som vanligt... =)

helt rätt av lander att släppa till pärssinen! mumma för mitt coch lemat lag! =)
sedan tror jag att det är viktigt att timo ständigt sätter puckar å fan ska veta att han är värd det med! passar utmärkt för anton med ass! allla vet juh redan att han handledade oss till slutspel ifjol assisterad av hetaste lindbäck i världen just då!

jokela halonen å matte k är uppoffrande å småfula hela tiden! nice=)

lite mesigt från pikkarainen i dag men han måste nog in å känna efter nivån lite för att slippa vidare avstängningar...


HYNNING lyckas helt sanslöst få en ass idag va? herre min göte vad nonchalant han är! nää back too basic i hans spel tack. han bör genast sluta försöka brilljera!

för hallin gäller samma sak så fort han börjar tänka på att göra det lilla extra så blir det bajskorv! när han kör rakt på enkelt stressat åå irriterat så skapar han lätt panik hos motståndarna!

Granath visar fan div 1 klass idag! tittar inte upp utan åker på en pinsam open ice hit i tredjde perren å ssk´s mål?? vaffan!! SKÄRPNING! granath ÄR bättre än så här hoppas han har en förkylning eller något skit som är på g... (något att skylla på)

kan det vara så att valdix passning till axie vid första målet är det bästa han gjort hittils? han är juh i klass med hynning! det ska han vara glad för å hynning borde skämmas lite.

JEREMY BOYCE! ett riktigt jävla martin sonnenberg mål! så ska man göra sitt först es mål! hoppas han är kvar om 3år för då är det fan es toppskikt som gäller! om utveklingen inte stannar av... jermey åker skridskor som en ekorre på tjack! =)


skönt med 3p samt en fattig men effektiv offensiv!
vi SAKNAR hirso å corso! det är antagligen det hela för att få ihop 3 kedjor som kan vara riktigt farliga offensivt samt a & o för pp- spelet!
Kommentera