1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1287361

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2010-10-07
Poängen var poängen igår. Vi har tur som vinner denna skitmatch utan att imponera för fem öre. Förstår inte hur det kan skilja så mycket i skärpa och inställning från ex HV och Djurgården (1:a perioden) till en hemmamatch.

Spelarna borde ju ha varit taggade som f-n, att äntligen få spela på hemmaplan igen, men icke. Igår tummade vi på för mycket. Det var inte helhjärtade insatser i närkampspelet. Det slarvades med passningar. Mycket burskydd, uppspelen fungerade inte. Aggresiviteten att plocka bort motståndare framför våran egen keeper var långt i från den klass det varit hitills (hoppas inte perra har gått in för att stävja tiks fula spel, vi måste fortsätta spela fult). Igår var det nästan Challe hockey.

Det blev dock lite bättre ju längre matchen led. Finnkedjan var ju under isen stora delar under matchen. Ett tag började man spekulera i bastufest på örnen... ,men likväl är det den kedjan som avgör. Så det är väl det som är det imponerade i gårdagens match. Vi spelar dåligt men vinner, under Challes ledning så krävdes det en toppinsats för att överhuvudtaget ta poäng.

Dom som var bäst igår var:

1. Sebbe
(outstanding)

2. Corso
(Det var Corso som visade vägen i dom 2 första perioderna när laget var i koma)

3. Granath
(Rejäl och spelade enkelt, vågade kliva fram i banan).


En annan sak som var mindre bra igår var publiksiffran. Jag är lite orolig att vi inte kan locka mera publik hemma efter den starka start vi fått på säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2010-10-07
The great one: Blev otroligt imponerad av Sebbe . Och vad jag förstår så har han varit bra hela säsongen. Kanske får chansen av Mårts om han fortsätter så här.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2010-10-07
The great one: Har tänkt detsamma. Det är lite oroande med publiksiffrorna, de gynnar inte direkt vägen mot bättre ekonomi. Skamgräns igår, men över 5500 bör vi kunna ha. Produkten är bra i år. Ta vara på det.

Arena i stan eller ej lär kommenteras, men det hjälper inte siffrorna den här säsongen.
Kommentera