1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1290695

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-10-14
orion: Hustru? Jag trodde för ett tag ikväll att han var gift med Jörgen Jönsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-10-14

Av dysterheten här att döma var det nog bra för sinnesfriden att följa AIK-Modo ikväll och inte kunna ta hem Timråmatchen. Hovetmatchen var en riktigt rörig match där man inte behövde hålla upp en kudde framför ansiktet av fasa inför ansynen av skräckinjagande motståndare. Värt att fundera lite på ibland också. Även om vårt lagbygge inte är komplett så kan man kolla runt lite i serien och fundera på vilka som är det. FBK och HV på papperet, typ. Och Frölunda då.

Klart som fan att vi skulle må bra av en forwardsförstärkning. Men jag tycker fortfarande att vi ser bättre ut både på papper och is än förra året och det kan inte sägas om många lag i serien. Kalla mig Huge men jag tror att vi kommer att spela slutspel när tjocktanten sjunger även om vi fortsätter spela Sundsvallslån och juniorer mellan varven. Kalla mig HelgErnest men jag har inte sett Timrå som SM-kandidater i år och tror inte att vi är det med Sonnenberg i laget heller.

Förstår att de som räknar med SM-guld tycker det är jobbigt tabelläge. Förstår inte att de som varit med ett tag är så magsura. Det kommer att vara fortsatt halvlåg energi delar av matcherna fram till nästa uppehåll med tanke på vad tätt matcherna ligger. Det är få andra lag som glänser jättemycket mer än vad vi gör och vi har goda möjligheter att fortsätta plocka poäng. Nu har vi ett ganska kasst AIK med en bra målvakt närmast och (om vi fixar det) blir det halvviktig toppmatch mot Klöbben hemma. I det läget har mer än 20 % av serien spelats, då är seriestrukturen kanska klar. Om vi nollas på de kommande två kommer vi att ha flås från strecket och ha tappat kontakten med toppen. Om vi tar tre poäng eller mer så, tja...

Kommentera