1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581748 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1298809

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
sedan tycker jag att Patrik "trummisen" Mossberg var jätte tuff och gick på en 10-12 åring som kastade en flaska på nätet. Han i princip släpade ner han från läktaren och skrek åt han att han bara förstörde. Jag säger inte att det är rätt att kasta en flaska mot isen, men han var 10-12 år, snälla be en vakt berätta för honom vad som gäller så hade han förstått. Jag vart riktigt förbannad och såg att fler vart det. Patrik.. om du läser detta så har jag bara en sak att säga, du bestämmer inte på ståplats. Jag lovar att det tar ett tag innan den grabben går på ishockey igen, tack Patrik för att du skrämmer bort framtiden.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
nectis: Väldigt moget också att gå till personangrepp emot Patrik här på forumet i en tråd som handlar om matchen också. Du är bra tuff du Nectis, du kan väl åtminstonde ha ryggrad och komma ner till trumman och prata med Patrik man emot man och inte sitta och gömma dig bakom ett nick på ett forum.

Jag tog det själv med Patrik efter matchen och prata med han om det, han insåg då också att han i frustrationen överreagerat emot en pojk men nog fan ska man ha vett att inte kasta in saker emot isen eller ner emot folk också. Jag vägrar bli lika stämplade som andra supportrar som kaster grejor på isen. Så jag tycker att Patrik gjorde rätt men på fel sätt, han borde ha gått till vakterna eller inte sprungit fram till grabben flyförbannad med trumpinnarna fortfarande fast i händerna. Han gjorde det inte för att vara tuff, ingen av oss i läktargruppen vill ha en rubrik i AB eller Expressen om att "Timrå supportrar kastar in saker på planen" eller "Attackerade motståndar klacken med petflaskor" för ingen kvällspress bryr sig ett smack om grabben är 12 eller 60 bast.

Och till klack delen av det hela vi i läktargruppen vet mycket väl att vi inte har tryck nu som vi hade för några år sedan, men vi försöker verkligen genom att starta ramsor och verkligen skrika så man inte kan prata efteråt. Men såklart är det lätt för er som står där med armarna i kors och bara skakar på huvudet och säger att det är värdelöst, ta och mana på folket omkring istället genom att ta i för kung och forsterland.
Och sluta snacka skit här bara för vi blir offentliga personer, vi börjar bli riktigt jävla less på det så snart kan ni få ta över istället om ni vill
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
nectis: Pojken stod framför mig.
Han var besviken, drog mössan överhuvudet o kastade bara i väg petflaskan i besvikelse o satte sig ner. Tror inte han tänkte ens en gång.

Han blev jätterädd ställde sig längre ner för att sen bli utkörd av vakten.
tror att han aldrig vågar göra om det igen.
Frågan är om han vågar gå på hockey igen?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
nectis: appropå ståplats så måste detta vara den sämsta klacken på flera år, de är aldrig tryck inte ens trumman som jag hatar orkar låta längre, vi blir krossade av dif's klack och vi suger verkligen, sjukt dålig klack!
Kommentera