1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1299024

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
nectis: Väldigt moget också att gå till personangrepp emot Patrik här på forumet i en tråd som handlar om matchen också. Du är bra tuff du Nectis, du kan väl åtminstonde ha ryggrad och komma ner till trumman och prata med Patrik man emot man och inte sitta och gömma dig bakom ett nick på ett forum.

Jag tog det själv med Patrik efter matchen och prata med han om det, han insåg då också att han i frustrationen överreagerat emot en pojk men nog fan ska man ha vett att inte kasta in saker emot isen eller ner emot folk också. Jag vägrar bli lika stämplade som andra supportrar som kaster grejor på isen. Så jag tycker att Patrik gjorde rätt men på fel sätt, han borde ha gått till vakterna eller inte sprungit fram till grabben flyförbannad med trumpinnarna fortfarande fast i händerna. Han gjorde det inte för att vara tuff, ingen av oss i läktargruppen vill ha en rubrik i AB eller Expressen om att "Timrå supportrar kastar in saker på planen" eller "Attackerade motståndar klacken med petflaskor" för ingen kvällspress bryr sig ett smack om grabben är 12 eller 60 bast.

Och till klack delen av det hela vi i läktargruppen vet mycket väl att vi inte har tryck nu som vi hade för några år sedan, men vi försöker verkligen genom att starta ramsor och verkligen skrika så man inte kan prata efteråt. Men såklart är det lätt för er som står där med armarna i kors och bara skakar på huvudet och säger att det är värdelöst, ta och mana på folket omkring istället genom att ta i för kung och forsterland.
Och sluta snacka skit här bara för vi blir offentliga personer, vi börjar bli riktigt jävla less på det så snart kan ni få ta över istället om ni vill
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
jens_88: Klart som fan att vi som kommit förbi tonåren står med armarna i kors när det ska sjungas "stockholmsdjävlar", väx upp!
Är ni frustrerade på att vårat spel suger så bua åt laget istället, vi kräver ju faktiskt att med de löner laget har så ska fan alla komma till jobbet med 100%
och inte glida runt som några djävla primadonnor.
Kommentera