1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1304049

Sv: Apropå nånting...
Nu är inte jag heller någon expert på hur ett visst intag alkohol påverkar ens hälsa och träning dagarna efter intaget, men man börjar ju nästan undra om inte vissa här inne tagit mer skada av händelsen än vad Timo och Mikko fått av alkoholen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nyligen uppdaterad på dagens händelser och det som mest avslöjas är den amatörmässighet som verkar genomsyra klubben. Varför ska man t ex hålla en presskonferens med spelarna när det enda som kommer ut av det är helt motsägelsefulla budskap om man relaterar det till pressmeddelandet. Om man inte kan samordna saker bättre så är det bara att ge fan i presskonferenser och dylikt, istället för att framställa sig som nån jävla tomteverkstad.

Och om det nu nödvändigtvis skulle vara nån presskonferens så borde det viktigaste ämnet att avhandla vara hur man tänkt sig att lösa problemen på isen framöver, med frågorna ställda till Linkan och TJ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Så blev det lite upprört då denna situation inte gav mer än 2 minuter. Men det är ju tur att Pikka blir avstängd för sin knuff.

Redigerad kommentar

Kommentera