1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580590 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1304855

Sv: Apropå nånting...
Timrå Icon: Att man straffar "återfallsförbrytare" hårdare tycker jag ändå är ganska bra i sig, så länge det inte går till överdrift.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Fast det låter ju helt sjukt att man ska straffas hårdare för att man gjort något förut. De skriver ju i domen att själva händelsen inte alls är så allvarlig. Det är ju ungefär som att man skulle hamna i fängelse för att man kört 60 på 50-väg om man har tappat körkortet en gång förut?!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gustafsson: Nej man måste ju kunna skilja på ett mord och en cykelstöld. Det finns ju såna som Thörnberg som skallar motståndare och som letar upp bentacklingar och sånna som Chris Simon som stampar på liggande motspelare med skridskon. Om Pikkarainen hade hoppat in en tackling (som han enligt många anses ha gjort mot FHC) så hade jag kunnat acceptera att man ger ett längre straff för att motverka ett skadligt beteende på isen. Nu handlar det ju om en helt annan situation och han hade inte ens blivit utvisad om McNevin inte hade haft maximal otur.

Något jag finner anmärkningsvärt är att i båda fallen då Pikkarainen blivit avstängd så har domarna på isen i första läget inte ens flaggat för utvisning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gustafsson:

Det har ju redan gått till överdrift, för längsedan. Lotterinämnden är helt onödig, dom fyller bara en enda funktion, och det är nedmonteringen av kampsporten ishockey.
Kommentera