1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582377 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1307802

Sv: Apropå nånting...

I samband med det nyss avslutade speluppehållet avslöjar dagspressen att två elitspelare omhändertagits av Polis efter att ha uppfört berusade efter en lagfest. Nästa dag kan man i lokalpressen läsa att det handlar om två Timråspelare.

Under samma uppehåll intervjuas Björn Svensson av media och berättar att han är på väg bort från Timrå till följd av låg istid. Ett par dagar senare meddelar Timrå på sin hemsida att man värvat finländaren Mika Viinanen samtidigt som det bekräftas att Björn Svensson lämnar klubben. Fyra dagar efter det är det dags för omstart och match på bortaplan mot serieledaren Luleå. Då finns Björn Svensson (vilken jag tycker om som spelare) med på isen och gör viktiga 2-1 till Timrå. Skön revansch självklart!

I samma pressmeddelande ger man ny kraft i spekulationerna kring Martin Sonnenberg genom att skriva "jag skulle emellertid bli förvånad om det inte blev klart inom de närmaste dagarna och vi får återkomma i ärendet då". Må så vara att Sonnenberg efter förra säsongen sa att den enda klubben han ville spela för är Timrå. Nu tycks ingenting klart utan "han kommer någon gång efter jul".

Vi förstår att den finansiella delen måste lösas och att Timrå jobbar med begränsade resurser men vad är det för signaler man skickar ut i media?

Vad har klubben för policy när man tillåter att spelare i laget är ute och festar mitt under pågående säsong? Även om det är på spelarens fritid så bör det finnas riktlinjer för hur denne skall uppföra sig.

Vad är det för jävla cirkus? Är det någon som förvånas om styrelsen står med öppna armar när Nubben knackar på med svansen mellan benen?

Ska bli mycket intressant att se hur man tacklar skadefrånvaron på Hynning och Granath samtidigt som Anton Lander med stor sannolikhet inte finns tillgänglig för spel under Junior-VM.

Först och främst måste man hitta nya spelare och lösa finansieringen så vi får in dem i laget omgående. Vore roligt om Jeremy Boyce blev uppkallad igen för att täcka upp.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johan J: "Vad har klubben för policy när man tillåter att spelare i laget är ute och festar mitt under pågående säsong? Även om det är på spelarens fritid så bör det finnas riktlinjer för hur denne skall uppföra sig."

Det finns uppenbarligen riktlinjer, men som spelarna denna gång valde att avböja ifrån. Dom fick även sitt "straff" genom att bli uthängda i media.

Sen så hade ju spelarna uppehåll och var väl lediga några dagar innan första träningen sattes igång? Klart dom ska få supa till nån kväll, det det knappast fysiskt påverkar deras kommande träningsvecka. Att det sedan gick lite snett med fyllecell är ju bara oturligt.

Nu lämnar jag det där bakom mig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ni som vet brukar bortastå vara fullt när brynäs kommer?
Kommentera