1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1308045

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Ena stunden hänger du ut en spelare för att han ska ha fel i skallen, baserat på ett rykte från en person i Timrå KOMMUN? Sen så skriver du att vi ska tänka på hur vi behandlar spelare och ledare här inne om vi vill ha hit kompetent personal...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag tycker du skall tala med väldigt små bokstäver. Men jag har fått den uppfattningen av dig att du läser och tolkar mina inlägg lite som det själv behagar dig och lägger orden i min mun. Tråkigt att de inte går att föra ett resonemang med dig på ett vuxet sätt. Du är lika tramsig som ett barn som blivit utan sitt lördagsgodis och åt detta kan jag inget göra åt.

Jag har förklarat min ståndpunkt och till skillnad från dig så är jag inte anonym. Jag har gått över gränsen ibland men aldrig försökt gömma mig.

Jag har även blivit inkallad till möten med Patrick Svedlund och haft mina duster med enskilda spelare. Men jag st¨år för det jag har sagt. Mer kan jag inte göra.

Svälj det eller fortsätt trycka kniven i mig!
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag tycker att ska man skriva skit här om spelarna, då ska man fan skriva under med sitt rätta namn, spelarna läser här tro inget annat.

Med supportrar som trackar ner på spelarna hela jävla tiden så behöver inte motståndarna skicka hit några egna supporters.
Kommentera