1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1308828

Sv: Apropå nånting...
...så är jag nyfiken på cirkusen kring Sonnenberg. Han har deklarerat att han varit klar hela tiden, Timrå har snålat och försökt undvika en påskrift och NU när vi behöver honom så har han lovat familjen att inte spela innan jul...jag tycker att det här känns så uselt. Som så många supportrar sagt hela tiden "låt oss spendera oss ur krisen"...nu gör vi det men alldeles för sent och oviljan att agera lägger återigen en skugga över ledningen. Oproffsigt TJ och linkan...hade det inte varit oss supportrar det gått ut över så hade jag sagt "skyll er själva". Hade vi tagit honom på artist tidigt så hade han spelat med oss nu.

Det känns inte bra det här linkan, Timrå IK behöver någon med pondus och erfarenhet på den här posten. Inte någon "play as you go"-lösning på sportchefsposten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Kan inte mer än instämma. Någonting med den här Sonnie-soppan luktar mycket härsket. Om TIK, och sportchefen i synnerhet, hade skött kommunikationen på ett professionellt sätt så hade något sånt här aldrig kunnat ske.

Givetvis ger media en skev bild av detaljerna, men det verkar verkligen som att man först heldissat Sonnie för att sedan när saker börjat osa katt blivit helt desperata och handlat i ren panik i allt, inklusive sin kommunikation med media.

Men det grundläggande problemet bäddades det dock för tidigt i somras, då man inte hade nån klar plan om hur man skulle kunna få en begränsad mängd med pengar att räcka till att fylla en tillräckligt bred elitserieduglig trupp. Ett problem som man upprepar år efter år numera.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Lander om segern efter all turbulens: webbtv.st.nu/broadcast/view/id/131554
Mika Viinanen om hemmadebuten i Timrå webbtv.st.nu/broadcast/view/id/131553
Kim Hirschovits om det galna straffavgörandet webbtv.st.nu/broadcast/view/id/131552
Kommentera