1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1309722

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
El Maco:

"Och så tänker du"

Så du menar att det inte är en vedertagen sanning att hockeyspelare (Utanför NHL, det kan jag ge dig) har en egen fri vilja?

"Tänk, man kan komma till olika slutsatser och den här fantastiskt välkomponerade omröstningen tillfredsställer alla olika smaker.

Norberg själv verkar i alla fall vara insiktsfull och luta åt "No fucking way" med tanke på svaret i intervjun som Uno Gordon citerade."

Det enda den "fantastiskt välkomponerade" omröstningen tillfredsställer är ditt oförklarligt abnorma vendettabehov mot Nubben. Då alla alternativen är förolämpande och smädande mot Nubben så förstår jag att du som kreatör av sagda omröstning tycker den är bra i din självgoda partiskhet.

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Simmalugnt: Nu är i och för sig vår mexikanske burgare fullt kapabel att svara för sig själv, men...'oförklarligt abnorma vendettabehov'. Jojo, det är till att ta till de små nyansernas adjektiv.

Jag tror att det bara är att inse att det finns ett antal personer - undertecknad inräknad - som har mysribba när Nubben förs på tal these days. Sen finns det ett antal som anser att Nubben är helt oskyldig, och tvingades bort av den onde TJ som ville få fria händer att demontera vår förening. Snacka om tur i oturen för Nubben att Frölunda kunde ta hand om honom i precis samma veva! A trissköpsmoment, på min ära.

Hursom. Nubben lyckades utomordentligt dåligt i VF (naturligtvis beroende på...den dumme Ahdrian!), och är förmodligen hyfsat mindre attraktiv på sportchefsmarknaden (som mig veterligen endast består av föremålet för vår diskussion) än han var för tre år sen. Hoppas han hittar något att pyssla med.
Hoppas inte han gör det inom Timrå IK.

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Simmalugnt:

Ok, jag var lite för snabb där, ALLA alternativen var inte sant, det borde ha stått majoriteten.