1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581251 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1312840

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2010-11-27
superfalle: Gör det bättre själv då? Tycker inte alls att svensk fotboll är tråkig, bra mycket roligare än ishockeyn för tillfället. Det är bättre atmosfär och mer folk som går på matcherna gentemot ishockey. Nä, jag älskar alla experter som dag ut och dag in sitter och klankar ner på svensk fotboll, svensk hockey, svensk basket o.s.v. När dom själv aldrig skulle ha en chans i helvete att lyckas spela i en så pass bra liga. Visst, Allsvenskan är väl rankad drygt 26-30 i Europa. Men det är nog svårt att konkurrera med resten av Europa när företag bara får äga 49% av lagen i Allsvenskan. I andra länder är det oftast en rik kines eller någon som pumpar in pengar till lagen för att köpa nya spelare. Skulle 49% regeln tas bort i Sverige skulle nog också Allsvenskan gå upp bra många placeringar i rankingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2010-11-27
nectis: nä de är inte alls mer folk som går på fotboll än hockey . jag fattar inte var den där myten kommer ifrån .. jag ägnade nästan ett dygn åt att ta fram siffror på de där . för jag och brorsan hamnade i samma diskution . ta och jämför hur många som ser ifk göteborg och frölunda ett år .. de är inte ens nära .. gefle brynäs . inte ens nära . mff kanske har mer folk än hockeylaget . de är möjligt . gör de bättre själv då . är du dum i huvudet eller bara dryg .
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2010-11-27
Riktigt usel match igår. Men Luleå är jäkligt bra samtidigt som vi är riktigt dåliga. Och det speglar väl resultatet (1-4) ganska bra också.
Men en sak jag inte förstår är, varför sätter perra in Matt Murley i första kedjan när perra tydligen själv sagt att han igentligen ville ha honom på isen överhuvidtaget då han var i dålig form, vet inte hur laget spelar osv. Så då är frågan, varför sätter han honom i första kedjan? Och inte i tex. fjärde? Sen flyttar han ner Mika Viinanen som jag personligen funkade jäkligt bra med Kim och Ilkka mot MoDo.. Jag förstår inte riktigt vad han tänkte med där..
Kommentera