1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582008 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1312947

Sv: Anders Eriksson
Blizzard: Det är dumsnålheten som biter Linkan i röven. Hade han gjort sitt jobb ordentligt innan säsongen hade dessa nödlösningar ej behövts. Men nu är det som det är och vi måste överleva i ES, så bättre sent än aldrig får man väl ändå säga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Eriksson
mikenomad: Men nödlösningar har vi sett nästan varje säsong. Jag tror att det är helt naturligt att man måste jobba hårdare med vissa utländska spelare (Hirschovits tex), att man måste acceptera och hitta ett sätt att arbeta med..."unika" spelartyper (typ Corso och hans bekräftelsebehov i media).

Ett lag i vårat läge (tabell och rent generellt) får nog finna sig i att betala mycket för utländska spelare med goda meriter för att sedan se nån/några falla bort.

Bredare trupp, ok men när vi balanserar mellan slutspel/kvalserie varje år så ser jag det som en jävla risk att hålla på att fylla laget med allsvenska chansningar. Mitt i säsongen finns det inte många Corsos, Sonnenbergs eller Pyöräläs och då spelar det ingen roll hur mycket pengar man har. Kolla på Frölunda.

Edit: En sak till. Nödlösningar ser man ju i nästan varje klubb, inte bara i Timrå IK. Det ska bli spännande att se vad en klubb som Modo vaskar fram på spelarmarknaden. Jag skulle vilja säga att deras situation är snäppet värre än vår. Kolla sen på AIK som inte har varit i behov av någon sådan men man värvar Toskala och sätter honom på bänken (måste kosta en hel del pengar om han nu inte är ett lån)

Redigerad kommentar

Kommentera