1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581733 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1315227

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
RTS: Nej, Sonnenberg finns kvar i diskussionerna. Men ska Timrå IK få hit honom nu kostar det nästan lika mycket som det gjort om han kom hit i Oktober. Det skulle antagligen bli den enskilt dyraste spelaren i elitserien, på kort tid. Och det är det inte värt.

Problemet ligger i föreningens val att satsa på andra spelare framför Sonnie. Det stör mig. Jag som liten sponsor väljer att lägga mina slantar lokalt. Kommer inte att att sätta en enda sekin på det här laget, den här säsongen. Allt för att visa mitt missnöje.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
ÖstrandsNisse: Svårt att negga på Corso och Murley i det här läget och jag tror inte att Sonnenberg, som dessutom är rejält matchotränad, skulle tillföra nåt extraordinärt. Jag förstår dock vart du vill komma i ett bredare perspektiv, men vi gör nog bäst i att glömma Sonnie nu då vi har bra mycket större problem än så.

Visst ser vi en målvakt som är hjulbentare än en kåt hynda men det var bara en dryg vecka sen han var femstjärning mot SSK. Backarna däremot... Ja men säg goddag då! Det var inte många som höjde sig över mängden där inte, om man säger.

Det som skrämmer mest ikväll är ändå det faktum att HV inte var HV, de var inte ens en blek kopia av sig själva. Tycker de nästintill var dåliga och vad gör det då inte oss?

Nu tänkte jag skriva en par rader om en del fantastiska spelare men jag tror att jag ger fan. Det räcker för själen att skriva en del namn och sätta minus:

-----Kolan

----Hirso

---BS

--Sebbe

-Lander

Corsokedjan och Hallin hamnar på plussidan.

Edit: Pitten får naturligtvis inte heller godkänt, snarare ett överkorsat minus.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
ÖstrandsNisse: Jävla tjat om sonnenberg lägg ner pengahoran som svammlar om timråhjärta.
Kommentera