1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1315699

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
Olle: jag lägger mig strax under din nivå om vad corso bör säga o inte i media.
när det går knas för laget ser det lite illa ut att enskilda spelare/stjärnor gråter ut å hittar lösningar även om jag håller med corso om både speltiden o ev. bänkningar. corso producerar poäng o är ofta ett direkt hot offensivt men han är i desperat behov av att lära sig att backcecka med. tänk om han kunde göra lite som mps. dvs åka ikapp motståndare som vill contra mot oss o simply lyfta på motståndar klubba o stjäla pucken. corso visar tyvär lite att han bara kan åka fort i den offensiva nedförsbacken. den defensiva fjällövergången är snudd på löjligt svår för corso. han måste stanna på offensiv blå å lägga snö kedjor... att spela honom ihop med murran å pärra är väldigt klokt då de 2 är starka 2vägslirare! så nu håller jag med om att corso borde få mer istid...
i min värld är bänkningar självklart. förtjäna din istid!

men som sagt om enskilda spelare presenterar lösningar i media som inte kommer från chefen (perra) så ser det ut lite som om det finns stora sprickor i truppen = dålig pr.

jag tycker dock att corsos pressmeddelanden har varit ganska harmlösa och han straffar mest bara ut sig själv med tex att tik borde pynta hans feta böter.

lite löjeväckande liksom...

jag satt just å tittade på presskonferensen från igår och jag tycker att perra tydligt visar vart han står i den ang spelarnas uppträdanden igår det är jätte fint gjort arg som ett bi utan direkta uthängningar! BRA! tänk om man kunde få nog av hirschovits patatiska försök att vara 1:a center å kikka iväg honom nu. det skulle kanske väcka de övriga i truppen! sedan hirscho dök upp har han visat mig att han antagligen är es 2010/11 dyraste straffläggare.
spela skadad? mm ok kliv av då för fan. när man bidrar med temposänkning o samma felpass % som hynning så bidrar man juh med skit bara...
jag har en mer tolerant inställning till tex erixon. han känns en smula billigare än hirscho...
Kommentera