1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1315841

Sv: Timrå IK - HV 71 2010-12-02
Nu har man äntligen "läst ikapp" dagens inläggsskörd och det var ju en enorm blandning.

Mycket snack har handlat om Corso och det känns ju tyvärr som en ganska stor felfokusering i detta läge. Jag förstår ju att vissa kan tycka att han är för frispråkig och egocentrerad, men samtidigt bör man ha i åtanke att Exp och AB oftast gör albatross av fjäder. Han har säkert sagt typ ETT uttalande och sedan har de en hel artikel. Det betyder sällan mycket mer än att han besviket sa något i stundens ingivelse och då får de sin rubrik som de sedan spinner vidare på.

Men i sak har han ju rätt, samtidigt som att det också blir fel då vi av överhuvudena begåvats med en så tunn trupp så att bänkning inte är en reell valmöjlighet. Däremot "speltidsbänkning" känns ju som en väg att gå och rent spontant så tycker jag att det är rätt väg, oavsett Corsos synpunkter. Det Hirso presterade i PP igår MÅSTE rimligtvis leda till att han lyfts från PP imorgon för det var så jävla nonchalant och undermåligt så att det knappt går att föreställa sig.

Däremot tror jag fortfarande att det finns hopp för killen i TIK, för han känns i mycket som en Hynning++, dvs enormt bortkastad talang pga inställning, men med den skillnaden att Hynnings problem förmodligen är permanenta och Hirsos är sådana som kan påverkas genom att ställa högre och rimliga krav.

Så, piska Hirso. låt Corso, Pikka, Murley vara första PP-line, och sätt Steijer i mål imorgon så blir det här nog bra till slut.
Kommentera