1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581761 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1318209

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Jag tror att det bara är Corsos ersättare som kommer att avgöra om det var rätt eller fel att göra sig av med Corso i "pöbelns" ögon.

Hittar vi inte en värdig ersättare så kommer all fokus ligga på hur "dåligt" ledningen skött detta och all skit som Corso bidragit med kommer att glömmas bort.

I samma sekund vi hittar en ersättare så försvinner han som Alfons Åbergs bästa polare Molgan...*POFF*
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det måste väl finnas nån win-win i den situation som uppstått? Kan aldrig tänka mig att Corso är fri att gå till vilken klubb han vill men samtidigt ha möjligheten att "godkänna" klubben som är intresserad. Det skulle ju kunna innebära att Corso rent teoretiskt skulle kunna ta tidig semester om han verkligen vill?

Kan det möjligtvis vara så att om Timrå hittar ny klubbadress för Corso med minst samma ersättning som tidigare i Timrå, att Corso då inte kan tacka nej. Gör han det betraktas det som att man hittat en lösning för honom och i och med det fullgjort sin plikt och därefter frånsägs föreningen det ekonomiska ansvaret?!
I så fall skulle ett scenario vara att Timrå hittar en klubb som är beredd att betala låt säga 200 papp/månad. Resterande delen täcker Timrå IK upp. Då känns problemet mer angenämnt.

Det skulle vara intressant att veta hur ett upplägg ser ut. Det skulle komma mer i Corso-affären i morgon i ST. Hoppas man förklarar det här då.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du menar "Poffa" i grannboken, va
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Om Corso blir kvar på sofflocket blir det ingen ersättare, var så säker
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Man får säga vaf man vill om Corso "afären" Ligger nog en hel del bakom som vi inte vet om, och inte ska speckulera i, men vad vi vet är att det är frucktansvärt starkt av "Perra" att skicka ut en av sina stjärnbackar mitt i pågående match, för visad dålig disiplin, det ska han ha eloge för och desamma att hålla i tråden, och inte mjäka med och säga (men lilla gubben klart du får göra vad du vill vi godtar allt")....

Nä sluta gnälla nu då vi för en gångs skull fått en tränare med pondus..och vem vet kan bli en väckarklocka för de anndra att sköter man sig inte så är det lika bra och gå..ingen är oersättlig...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Så här skrev nyss den den enligt mig sämste hockeyskribenten av alla utom några lokala pubertala stjärnskott med helt olästa hockeybloggar i typ södra Kungsör:

" Jag drog iväg ett sms till Sundlöv och frågade om Corso ska till Brynäs.

Svaret kom blixtsnabbt: vänta, jag ska bara råna en bank.

No money - no honey (Corso)."

Det ger mig dock lite bad feelings om att vi kan bli sittande med svarte Petter som kostar fliströja i värsta fall.

Jag behöver väl inte skriva att bloggaren är Tomas Ros?
Kommentera