1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582219 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1319962

Sv: Silly Season 10/11
lincoln och alla andra härinne: det här är mitt första inlägg och nu är jag less!!!

Det är inte spelarnas fel dom gör så gott det går efter förutsättningarna. Förutsättningarna dikteras sannolikt av två personer och det är i första tränaren och sportchefen. Detta är så otroligt dåligt skött från i första hand Per Erik Jonsson och bakom honom Stefan Lindqvist. Jag och mitt företag har stöttat Timrå IK sedan starten i elitserien men nu är vi garanterat inne på "the final count down" .
Mina damer och herrar det är inte tillåtet att så klantigt hantera vårt förtroende och pengar genom att, för att ta det närmaste klavertrampet, kicka en av lagets poänggörare, Corso men också hela cirkusen med tex korttidskontrakten vi hade i början av serien med mera med mera!!!.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Håller med dig, känns som det bara gått utför sedan de ledare som var med och förde upp laget till elitserien har försvunnit. Var själv kritisk till SL som sportchef, kändes som en lågbudgetvariant när han fick jobbet. Verkar inte vara något lagbygge , de fleste är enbart indivudalister nu. Fingertoppskänslan verkar saknas nuförtiden hos sportchefen.Förlora matcher det är inget konstigt med det, men hur förlorar man. Inget kämpa,uppgivenhet och i vissa fall nonschalans utav truppen, det är bara för dåligt!!!
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400:

Jag håller PEJ ansvarig för allting. Karln står och lipar i TV och undgör sig över sitt lags tillkortakommanden. Han är en värmländsk dramaqueen som ägnat halva säsongen till att systematiskt förstöra laget.

Två exempel:
1. Han ansvarar för träningen, man tränar för att höja prestationsförmågan och minska skaderisken.  PEJ har misslyckats med träningen.

2. Han har inte gett laget en spelide, vilket medför att laget inte kan föra en match.

Spelarna är varken bättre eller sämre än andra säsonger, snarare bättre faktiskt.

Sportchefen har också gjort ett hyggligt jobb med att sätta ihop den här truppen.

Redigerad kommentar

Kommentera