1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581879 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1320021

Sv: Silly Season 10/11
Jag tjatar om det jag vet men grundträning eller sommarträning är det som lägger grunden för att orka spela 55 omg. Träningar mellan matcherna gör man bara för att hålla uppe tempot nöta in P.P o B.P. Man kan inte göra nnat med så tätt mellan matcherna, sedan så tränar man hårdare under uppehållen för att underhålla grundträningen.
Men har man inte grundtränat ordentligt ja då måste man träna hårdare mellan matcherna d v s lägga in mer fys efter ispassen och det sliter och återhämtningen blir lidande. Detta tror jag är fallet i år med Timrå. Jag menar då vi inte orkar kämpa lika mycket som AIK, inte orkar genomföra ett antal matcher mellan uppehållen då är nånting fel. Skador får man oxå lättare när man inte orkar riktigt, man går in halvhjärtat i situationer och hamnar oftast fel i olika situationer. Man får soppatorsk mitt i matcherna.
När man sedan värvar skadade spelare som ska vara stöttespelare som inte kunnat träna riktig fys p g a skaderehab ja då blir det så här.

Skador får alla lag o det är viktigt att man har en bred trupp för att minska belastningen så mycket man kan.

Spelare som har återkommande skador måste få en speciell uppbyggnadsträning ex vis Åkerlund

Stora spelare som ex vis Kolan måste köra mer hjärta o lungor men ALLA måste ha BRA kondition annars orkar inte Timrå spela "Timråhockey"

Timrå verkar gå kvar i samma spår som 2002 inte mycket till utveckling har skett för att anpassa sig till den moderna hockeyn vare sig träningsmässigt eller scoutmässigt. Det är så klantigt skött att man skäms
Kommentera