1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320102

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Har du tänkt på vilket håll alla ska dra åt? Påståendet att alla skall dra åt samma håll är rena snömoset. Ger ingenting och går ej att säga emot.

Jag tror att Timrå spelar en hockey som inte håller idag, s.k. Timråhockey, hög fart mot mål och sedan ett uselt skott, man skjuter uselt i hög fart.
Visa hjärta och kämpa: tre spelare gräver allt vad de kan efter pucken i ett försvarshörn, tomt framför mål.
Idag såg jag en AIK-spelar som lade ett tvärstopp innanför blå: tre (!) timråspelare gick på honom och det blev tomt framför mål. Ett pass och AIK-gjorde mål. Varför håller man inte positionerna framför mål?? Jag minns minst tio sådana situationer i de senaste matcherna som ledde till baklängesmål.
Vem är tränare?? Lägger han upp taktiken utan att spelarna vet att han gör rätt?
Det spel som höll för två sedan håller inte idag

Jag säger igen Linkan spelar inte! Han gör säkert vad coachen tycker skall göras.
Flera på HS tycker att man skall sparka och köpa nytt, så blir resten av spelarna rädda och spelar som gudar. Tror ni att de spelare som inte blir sparkade tycker att det är bra, när skickliga spelare blir sparkade för att de "är besvärliga".
Jag tycket att PEJ ser påtagligt sliten ut!
Mvh
FairPlay
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
FairPlay:
Hockey ska absolut inte spelas med rädsla utan det ska vara lek med stor njutning och artisteri. handen på hjärtat är det inte det vi alla vill se från läktaren?
Det måste Per Erik UPPMUNTRA sina spelare till inte straffa bort dom för div tramsiga förseelser som nu senast mot DIF. Kanske går det att skrämma brandsoldater till bra jobb men hockey är något annat!!
Kommentera