1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320050

Sv: Silly Season 10/11
Västrabo: med flera
Jepp alla lagsporter handlar om att laget ska hålla ihop dra åt samma håll och därmed prestera. De som är ytterst ansvariga är tränaren och bakom honom den som formerat laget dvs. sportchefen.
Det går att få ett gäng mediokra personer att uträtta stordåd om dom bara drar åt samma håll och där har Per Erik Jonsson misslyckats tycker jag. Vi har absolut inte ett mediokert gäng utan tvärtom, ett antal ytterst kompetenta hockeyartister som inte tycker det här är roligt.
Desto viktigare då att med lock, pock och LEDARSKAP få stjärnorna att prestera max. Det funkar inte i TIK idag( sett från åskådarplats). (Jonssons kroppsspråk och uttalanden i media ger en del ledtrådar om problemen.)
Man hänger tex absolut inte ut sina "arbetsverktyg" och skyller på dom i media när det går tungt. En god och bra arbetsledare stöttar uppmuntrar och försvarar sina medarbetare när det strular, för det gör det ibland för alla ibland.
Absolut förbjudet är det naturligtvis också att som "Linkan" gjorde med Timo och Mikko, dra dom i skiten inför och i hela landets media. Hur har dom presterat efter det?
Det går även att ägna en tanke åt hur den massiva kritiken som understundom riktas mot enskilda spelare på det här forumet, hur påverkar det lust och förmåga hos dom.
Gossarna som laget består av lär leva sitt liv i datorerna precis som vi "vanliga" och den kritiken och sågningarna fastnar naturligtvis i deras huvuden inför kommande matcher vilket resulterar i underprestationer.
Går man ut leker fram godsakerna och det bästa, lirar arslet av motståndarna efter det? Näe inte alls, kritik krymper alla, uppmuntran får folk att växa.
Mina damer och herrar jag tycker nog att alla är mer eller mindre medansvariga för lagets underpresterande men framförallt borde Per Erik Jonsson och "Linkan" ändra på... ja säg det , fyll på själva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Har du tänkt på vilket håll alla ska dra åt? Påståendet att alla skall dra åt samma håll är rena snömoset. Ger ingenting och går ej att säga emot.

Jag tror att Timrå spelar en hockey som inte håller idag, s.k. Timråhockey, hög fart mot mål och sedan ett uselt skott, man skjuter uselt i hög fart.
Visa hjärta och kämpa: tre spelare gräver allt vad de kan efter pucken i ett försvarshörn, tomt framför mål.
Idag såg jag en AIK-spelar som lade ett tvärstopp innanför blå: tre (!) timråspelare gick på honom och det blev tomt framför mål. Ett pass och AIK-gjorde mål. Varför håller man inte positionerna framför mål?? Jag minns minst tio sådana situationer i de senaste matcherna som ledde till baklängesmål.
Vem är tränare?? Lägger han upp taktiken utan att spelarna vet att han gör rätt?
Det spel som höll för två sedan håller inte idag

Jag säger igen Linkan spelar inte! Han gör säkert vad coachen tycker skall göras.
Flera på HS tycker att man skall sparka och köpa nytt, så blir resten av spelarna rädda och spelar som gudar. Tror ni att de spelare som inte blir sparkade tycker att det är bra, när skickliga spelare blir sparkade för att de "är besvärliga".
Jag tycket att PEJ ser påtagligt sliten ut!
Mvh
FairPlay
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: "Det går även att ägna en tanke åt hur den massiva kritiken som understundom riktas mot enskilda spelare på det här forumet, hur påverkar det lust och förmåga hos dom.
Gossarna som laget består av lär leva sitt liv i datorerna precis som vi "vanliga" och den kritiken och sågningarna fastnar naturligtvis i deras huvuden inför kommande matcher vilket resulterar i underprestationer.
Går man ut leker fram godsakerna och det bästa, lirar arslet av motståndarna efter det? Näe inte alls, kritik krymper alla, uppmuntran får folk att växa."

Många +1or här
Kommentera