1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581462 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320126

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Nej men det är klart att vi inte ska ställa några krav på våra spelare som lallar bort hundratusentals kronor varje månad. Någon kan ju få skuldkänslor eller rent av börja gråta. Värst av allt vore ju om någon sorts pliktkänsla skulle börja infinna sig i spelarna så att dom kanske börjar vinna matcher. För det är ju viktigast att deltaga, inte vad det står på resultattavlan efter full tid...

Allt kring Timrå IK är så kravlöst just nu att jag bara vill kräkas. Jag tror jag har sett ett enda försök till ett ångerfyllt ansikte i intervju efter match och det var kolan...det var även bara knappt trovärdigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Olle: Ja du Olle vi har lite olika uppfattning om hur man skapar ett vinnande team. Jag tror med bestämdhet att det aldrig går att skrämma fram det sista hos individer men däremot tror jag att det går att få alla (de flesta) att göra stordåd med hjälp av uppmuntran och positiv coatchning. Jag har inga synpunkter på ditt synsätt för övrigt, var och en är lycklig med sin uppfattning.
Huruvida det överhuvudtaget ska diskuteras om spelarlöner så är det ju defacto så att detta är marknadens löner, köp det eller skit i det. Är du avundsjuk på det tänk isf att du möjligen skulle ha satsat på hockey för egen del eller är det så att du lägger drösar av pengar på "ditt lag" som sponsor och tycker att du inte får tillbaka investerat kapital?
Kommentera