1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320131

Sv: Silly Season 10/11
Olle: Ja du Olle vi har lite olika uppfattning om hur man skapar ett vinnande team. Jag tror med bestämdhet att det aldrig går att skrämma fram det sista hos individer men däremot tror jag att det går att få alla (de flesta) att göra stordåd med hjälp av uppmuntran och positiv coatchning. Jag har inga synpunkter på ditt synsätt för övrigt, var och en är lycklig med sin uppfattning.
Huruvida det överhuvudtaget ska diskuteras om spelarlöner så är det ju defacto så att detta är marknadens löner, köp det eller skit i det. Är du avundsjuk på det tänk isf att du möjligen skulle ha satsat på hockey för egen del eller är det så att du lägger drösar av pengar på "ditt lag" som sponsor och tycker att du inte får tillbaka investerat kapital?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Jag förstår inte varför du likställer "ställa krav" med "hot".

Jag satsade faktiskt väldigt hårt på hockeyn och jag har haft ledare som varit mesiga och ledare som varit benhårda. ALLA jag spelat med, både dom som hade det som hobby och några som nu spelar på högsta möjliga nivå, har förespråkat den senare typen, den som ställer krav och får spelaren att känna ansvar inför övriga lagmedlemmar. Ingen gillar en daltande jävla fåne, dom utvecklar sällan spelarpotential.

För övrigt kan jag inte ansvara för att mitt hockeyintresse är större än ditt, det är ingen ursäkt för ditt raljerande av en situation som jag upplever betydligt mer allvarlig än vad du gör.
Kommentera