1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581459 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320167

Sv: Silly Season 10/11
mikenomad: och alla alla:
Hade loggat ut men jag måste ju bara få komma med en slutkommentar.
Många verkar känna sig förolämpade, trampade på tårna och jag vet intet allt. ok det må så vara, men jag har pratat om något ovanför er som personer ( Ambro jag är ateist sedan en förskräcklig massa år) det är absolut inte det jag pratat om. Alla här har en egen åsikt och jag har min men jag gillar inte attityden att man som hängiven supporter tycker sig ha rätt att såga kors och tvärs nedvärdera och you name it, spelarna som säkert gör det bästa efter förutsättningarna för dagen. Att dessutom diskutera spelarlöner är i mina ögon löjeväckande och dessutom okunnigt eftersom det är en förhandling som skett mellan spelare och arbetsgivare efter marknadens förutsättningar. Hur skulle det se ut om vi på det här forumet om vi alla förhandlade om våra löner här?
Det jag ville diskutera (påpeka) var att det är fel ledarattityd som visas, att det finns brister i hur laget är formerat och att det finns lite övrigt att önska om hur spelarkritiken hanteras.
mikenomad: no hard feelings jag gillar eg. mycket av det du tycker men att såga spelarna på ett öppet forum är inte ok som jag ser det för det sänker killarna.
nu blire gonatt igen!!
Kommentera