1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1323226

Sv: Silly Season 10/11
superfalle: Nä det behövs väl inte mycket för att det ska slå slint. Det räckte väl med att någon sa att gul keps och svart jacka inte passar ihop ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Timrå Icon:
Man blir ju sååå himla trött på dessa Stockholmare, oavsett om det gäller hockey eller fotboll så kan de ju inte för f.... inte föra sig det minsta. Nä straffa supporter klubbarna till dessa föreningar hårt, detta så länge de inte tar fullt avstånd från aktuella individer. Bötfäll ett sätt dessa ligister i finkan. stäng av dem på livstid på alla arenor i sverige, sluta och dalta med dessa super nollor.

//klykan
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Timrå Icon: Ska ge mig på ett försök att kombinera realism med (åtminstone antydan till) optimism:

Om uppgifterna stämmer att endast Åkerlund, Jokela och Hynning saknas till omstarten så kan jag faktiskt tycka att vi "endast" saknar en ersättare till Corso. Under förutsättning att det förlängs med Murley! Och vad det sitter i, när en sådan värvning kan bli aktuell, ja det vet vi ju alla....

Men med en frisk 1:e(?) målis och en 2:e(?) målis som är tillbaka om ca en vecka så behöver vi ingen ny målvakt. Sedan kan man ju tycka vad man vill om de båda vi har men de måste helt enkelt duga.

Med Jokela tillbaka om 2 veckor bör vi klara backsidan också. Jag är inte så säker på att ett antal nya spelare automatiskt lyfter en trupp som redan utsatts för tillräckligt med turbulens för ett antal säsonger framöver....
Kommentera