1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583208 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1326947

Sv: AIK - Timrå IK 2011-01-02
Olle: Det är så uppgivet redan från början när matchen startar så det kändes redan då var detta skulle sluta. Nu måste man börja kräva lite av spelare som värvats hit för att leda det här laget. Jag är så sjukt besviken på spelare som Jokela, Pikken, Hirso, Murley. Okej att några av dem var halvsjuk, men man måste kunna begära att man kämpar i alla fall.
Återigen ställer jag mig tveksam om Perra verkligen är rätt tränare. Tycker inte att det finns linjer, tanke eller engagemang. Det är ju riktigt tråkigt att se Timrå spela. Riktigt tråkigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2011-01-02
#####

Jag har mentalt accepterat Kvalserien nu. Idag avgjordes det!
10 härliga år fick vi TIK-supportrar i Elitserien i alla fall!

Jag lägger ingen vikt vid Aleksis blunder eller att 2-1 var offside. För hela lagets prestation är SÅ J-VLA USEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20-5 i skott i andra perioden säger det mesta... 20-5 i en period!

Vi har knappt några spelare med attityd och vinnarskalle, där har ni grundproblemet.

#####
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2011-01-02
Inte nån tränare i världen hade fått ordning på detta hopplock av allvenska spelare. Så att kräva Perras avgång tror jag inte är någon lösning.

Som många andra är jag missnöjd hur många av våra "stjärnor" presterar. Men när vi inte har någon som helt konkurrens om platserna, och genidraget att spara in på spelare inte fungerat. Det sistnämnda måste komma som en total överraskning med tanke på vår tidigare skadebakgrund. Så blir det lätt skit av allting, alla får ju spela oavsett hur man presterar. (o lönen kommer ju i vilket fall)

En del av våra spelare ser ut att ha bosatt sig vid julbordet, så osnabba o fumliga spelare får man leta efter. Hade man haft hälften av AIK:s jälva
anamma hade man haft chans på 3 poäng idag.

Har föreningen någon plan b när allt verkar gå emot? Känns lite tveksamt, samtidigt förstår jag att det går inte att trolla om man inte har pengar.

Risken för kvalserien är överhängande, tyvärr. Hoppas att man kan ta sig samman o presentera några nya spelare, svårt att se att befintlig trupp ska reda ut detta. Problemet är att det känns som vi skulle behöva 3-4 nya spelare, men kanske har råd med max 2.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2011-01-02
ÖstrandsNisse: perra har inte en enda linje, det är pinsamt. Har dom ens en spel ide?
Kommentera