1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581787 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1328502

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
Timrå Icon: Tänk om det är så att alla gör sitt bästa , men inte kan bättre för tillfället. Jag hävdar fortfarande att det är ett strukturfel redan från start med denna lilla / tunna trupp som vi nu får betala ett oerhört högt pris för. men vadå, jag är ju bara en supporter som ingenting begriper utan skall bara fortsätta stödja laget utan att yttra mig. Enligt en stor ledare i elitklubben Timrå som verkar veta och kan allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2011-01-04
Det är bara konstatera att Skellefteå AIK är allt som vi vill vara, men inte är. Klasskillnaden var uber tydlig idag. Det kunde ha blivit 7-1 eller mer. Framförallt i powerplay. AIK vet vad dom ska göra, hur dom ska röra sig, vilka som ska avsluta, framförallt snabbt pucktempo och direktavslut. Vi har ingenting. Vi är inte ens nära att göra mål.

Det är bara konstatera att vi inte är bättre. Man kan skylla på skador osv, men dom som är med måste ju kunna visa karaktär. Men den varan finns det ingenting av (förutom en karaktär som är på väg hem från JVM).

Perra ser numera bara uppgiven ut, och jag förstår honom. Spelarna gör ju ingenting där ute. Ingenting.

Hade vi inte haft så många skador så hade jag inte viljat se en förlängning vare sig med Murley eller Viinanen. Ingen av dom visar något heller. Murley har jag aldrig varit imponerad av.

Kim H blir bara sämre och sämre. Han har ett grymt spelsinne, men inget j-vlaranamma. Bedrövligt att se hans icke vara.

Summa sumarum. Vårat spelare är för dåliga. Vi har för dåliga spelare. Vi räcker absolut inte till.


Början till slutet för TIK var när Oscar Sundh fick lämna. Då karvades första biten av karaktär bort.


Avgå alla.
Kommentera