1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581343 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1328812

Sv: Våga Vägra Allsvenskan

Johnny Hazard skrev: "Faan vad jag saknar den helsköne SMÅLAND. Han var inte klok, men det brydde vi oss inte om, i alla fall inte jag."

Hans vokabulär påminde inte så lite om James Fjong. Typ: ISCH, ISCH, ISCH, YNF, YNF, YNF, ICSH, ICHS, ICHS, YNF, YNF, YNF, ISCH, ISCH, ISCH, YNF, YNF, YNF, ICSH, ICHS, ICHS, YNF, YNF, YNF, ISCH, ISCH, ISCH, YNF, YNF, YNF, ICSH, ICHS, ICHS, YNF, YNF, YNF.

Osså gärna en stor brakskit på slutet som tillfälligtvis skingrade cigarr-röken :-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
Et tu Brute: Hahaha, stort garv blev det trots att man är en surjävla Timråit som egentligen inte får vara glad. Men man får väl hoppas att SMÅLAND inte var en sexmissbrukande kåtbock med stor anabolahaka och jättekuk? SMÅLAND kanske var en riktig bock i slutändan och inte brydde sig så mycket om just hockeyn, han använde nog HS till att ragga knullning, lite likt mig själv faktiskt om jag nu tänker till för en stund. Vokabulären var väl i det närmaste identiska med James Fjong så du har nog en poäng i det du beskriver.


Värt att notera: "Serien James Fjong gick bland annat i porrtidningen Piff från H-son förlag samt "sexserietidningen" Nana International och har i dag uppnått kultstatus. Uttrycken "Isch" (ofta även stavat "Icsh") och "Ynf" är närmast att betrakta som James "varumärken".
Kommentera