1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1330103

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2011-01-08
Smokey: Ja fyfaan säger jag bara. Ryggen är krökt efter all denna förbannade snöskottning, jag själv har krökat i en vecka nu och är helkrökt nu, finnarna kan ju prova att supa mig under bordet om dom törs, jag tror dom är helrökt den här gången om jag ska vara ärlig.

Så sitter man nu så här kvällen före och undrar vad man egentligen har sysslat med kvällen före, ähh, jag var ju så full så jag kommer inte ihåg vilken skit jag öste in i gb:n igår, alltid skönt att kunna skylla på spriten, det gillar jag. Fyllhäcken är guds gåva till den gifte mannen.

Frågan jag ställer mig dock är; ska jag ta en vit vecka eller supa vidare ikväll, nämen dra ända ini helvete med allt som är vitt i dagsläget, om det nu inte blandas upp med lite svart vill säga, det är snyggt med svart och vitt, jag gillar domare och skator i allmänhet, jag är gift med en skata, jag ångrar idag att jag gifte bort mig, men gjort är gjort kommer aldrig mer igen.

Timrå spelar alltså match igen i morgon tror jag, jag har under det sista halvåret undrat varför Timrå egentligen spelar hockey? Ingen riktig spelidé, spelare med gummiarmar som inte ens kan dämpa en betongsugga med jätteklubban, vad är det som händer med spelarnas betonghänder? Så slår man på den svartvita teven och kommer rakt in i nån match med Detroit, hyfsat vilka handleder de gubbarna har då, även om en passning slås som en stenhård icing så suger dom in pucken som dom aldrig har gjort annat i hela sitt liv, vad har Timråspelarna sysslat med under hela sitt liv?

Jag inser nu att jag skulle ha fortsatt min karriär som ismakare, hockeyn är inte värd all denna ångest och smärta. Att sitta för sig själv i Zambonin och bara drömma sig bort från hockeyn är livet det. Jag börjar ju också bli till åren kommen, kompisar vandrar vidare till andra sidan med befarade stroker och hjärnblödningar som står som spön i backen, man har nu uppnått en ålder då livet får en annan innebörd och man inser att man inte längre är odödlig, jaja, du kommer dit du också El Maco i sinom tid, man blir lite sådäringa smått hatisk, råhätsk mot allt och alla, fräser av den värsta ordbajsaren som om han vore av luft kommen och i jord begraven.

Jag gillar att bli gammal, man får en helt annan syn på livet, hockeylivet är inte så mycket värt numera. Jag tar inte allt för givet längre, jag har blivit lite mer lik Ingmar Bergman.

Va, hur gammal jag är? Skit i det ni så lever ni kanske längre!

FBK - TIK.....................12 - 1!!!11!!!!
Kommentera